Seinäjoen toimipiste:
Avoinna: ma-to 8:00-16:00, pe 7:30-15:00
SeiLab Oy
Vaasantie 1
60100 Seinäjoki
Toimisto: (06) 425 5701

Seppo Kangas
seppo.kangas@seinajoki.fi
p. 040 823 4005

Kauhajoen toimipiste:
Avoinna: ma-to 8:00-16:00, pe 7:30-15:00
SeiLab Oy
Topeeka 47 H
61800 Kauhajoki
Toimisto: 046 8511 352

Haapaveden toimipiste:
Avoinna: ma-pe 7:30-15:00
SeiLab Oy
Teknotalo 1A, Teknologiakylä
Kytökyläntie 11
86600 Haapavesi
Toimisto: 0400 216057
Laboratorio: 0400 216047

Salon toimipiste:
Avoinna: ma-pe 08:00-16:00
SeiLab Oy
Joensuunkatu 12
24100 Salo
Toimisto: 050 4386197

Elintarviketutkimukset

Mikrobiologiset tutkimukset

Kemialliset tutkimukset

Mikrobiologi
Anne Kinnunen
p. (06) 425 5720
etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi
Kemisti
Elina Alho
p. (06) 425 5703,
045 852 7800
etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi 

SeiLab Oy suorittaa elintarvikkeista mikrobiologisia ja kemiallisia tutkimuksia.

Tutkimuksia tehdään elintarvikeyrityksille, viranomaisille, kaupoille ja yksityisille ihmisille.

Elintarvikelähete

Blankett för livsmedelsprov

Tulospalvelu

Siirry tulospalvelutietoihin

Tulokset säIlytetään tulospalvelussa seuraavasti:
Viljavuus (maa)- ja lantanäytteet: 10 v.
Rehunäytteet: 2 v.
Kaikki muut näytteet: 3 v.

Vanhemmat tulokset saatte osoitteesta seilab@seinajoki.fi tai soittamalla p. 06 4255707 (maa-, lanta- ja rehunäytteet) tai p. 06 4255701 (muut näytteet)